La “porra” del Concurs de castells amb un premi de 500 euros

Comerç de Valls convoca el tercer concurs de la “Porra” amb motiu del XXVII Concurs de Castells de Tarragona.
Es tracta d’encertar la classificació final de les colles castelleres participants en el Concurs de Castells del diumenge 7 d’octubre.

PUBLICITAT

Les butlletes per participar en la “porra” es trobaran a la revista gratuïta Les Gralles del divendres 28 de setembre.
Un cop emplenada, del 28 de setembre al 5 d’octubre s’haurà de segellar i dipositar a les urnes que disposen una trentena de comerços de Valls, sense obligació de compra.

El guanyador serà premiat amb 500 € en vals de compra per gastar als comerços participants en la promoció (màxim 100 € per establiment) i un pas per gaudir dels castells en la diada de Santa Úrsula al balcó de Ca Segarra.

En cas que es produeixi més d’un encert es farà un sorteig per escollir un únic guanyador.
Si no hi ha cap encertant de la classificació final, es premiarà al que més s’aproximi amb un sopar per a dues persones al restaurant Portal 22 i el pas per pujar al balcó de Ca Segarra en la diada de Santa Úrsula. Igualment, en cas que es produeixi més d’un encert es farà un sorteig.

També, amb motiu de Santa Úrsula i el Fòrum Casteller, Comerç de Valls organitza la “Mostra d’aparadors amb motius castellers” des de l’1 d’octubre fins al dia de Santa Úrsula, una vintena de comerços participen en la mostra, lluint els seus aparadors amb un caire previ i festiu a la gran diada castellera.

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i el vicepresident de Comerç de Valls, Josep Domínguez, animen els vallencs i vallenques de fer fotografies de la mostra d’aparadors o d’algun detall dels mateixos i les pengin a l’aplicació del Facebook de Comerç de Valls, activa de l’1 al 14 d’octubre, per participar en un val de 100 €.

El nom del guanyador de la “porra”, del sorteig fotogràfic al Facebook i l’entrega dels premis es farà públic i realitzarà durant la setmana del 15 d’octubre.

Les bases de la “porra” i del sorteig es poden torbar al Facebook de Comerç de Valls.

L’esmorzar de veremadors, la nova activitat promocional del Mercat de Valls

La 1a edició de l’esmorzar de veremadors, una nova activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura serà el pròxim dissabte 29 de setembre a la plaça del Blat de 8.30 a 12 hores.

Un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Comerç i Turisme conjuntament amb la Societat Agrícola de Valls i amb la col·laboració de diferents restauradors i establiments de la ciutat (Casa Vidal, Ca la Vicky, i els bars restaurants Bruch, Ca l’Àngel, Luga i Planeta Kasteller).

Consistirà amb un apat popular a base de sardines, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi.

El preu de l’esmorzar és de 3 euros i els tiquets es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme, a les parades del mercat de la fruita i la verdura i als establiments col·laboradors, o bé comprar-los el mateix dia fins a exhaurir les degustacions.

Un acte que també comptarà amb l’actuació musical del grup So Nat grallers.

La campanya amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de Valls, amb més de vuit segles d’història, vol promocionar i valorar els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada per mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

Durant tot l’any s’estan celebrant diferents activitats promocionals, amb showcookings, activitats pedagògiques a les escoles, la primera favatada popular el passat mes d’abril o la degustació de vermut aquest l’estiu.

PUBLICITAT