La plaça del Blat acollia la 1a edició de l’esmorzar de veremadors, una nova activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura, el passat dissabte 29 de setembre. Un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Comerç i Turisme conjuntament amb la Societat Agrícola de Valls i amb la col·laboració de diferents restauradors i establiments de la ciutat.

PUBLICITAT

L’esmorzar va consistir amb un àpat popular a base de sardines, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi.
Un acte que també va comptar amb l’actuació musical del grup So Nat grallers amenitzant la festa durant tot el matí.

Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de Valls, vol promocionar i valorar els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada per mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

 

PUBLICITAT