El servei de joventut de l’Ajuntament de Valls, VallsJove, en col·laboració amb l’Oficina Local de l’Habitatge-Provalls ha obert una nova convocatòria de subvencions municipals per facilitar l’accés dels joves als habitatges de lloguer.

PUBLICITAT

El programa afavoreix el desenvolupament personal i professional dels joves de la ciutat, en el marc del Pla Local de Joventut aprovat el passat 2017 on es van rebre un total d’11 sol·licituds, de les quals es van concedir 8.

Un projecte destinat a persones empadronades i residents a Valls des de fa 2 anys, d’entre 18 i 35 anys. En la convocatòria es prioritza el lloguer d’un habitatge al Barri Antic, amb l’objectiu de contribuir a la revitalització del centre històric.
Els ajuts volen ajudar a fer front a la despesa inicial, que pot suposar un fre a l’hora de plantejar-se el fet de llogar un habitatge, cobrint els dos primers mesos de lloguer i el cost de l’administrador de finques.

Les subvencions es concediran en funció dels ingressos de les persones sol·licitants i es tindrà en compte els joves amb diversitat funcional, membres de famílies nombroses o monoparentals, persones en situació d’atur o en situacions socials o econòmiques de vulnerabilitat. Un dels altres requisits establerts és que el preu màxim del lloguer de l’habitatge no superi els 500 euros.

Els sol·licitants ho podran fer des del dia 3 d’octubre i fins al 3 de novembre a l’Oficina Local de l’Habitatge. S’hi poden presentar els joves que hagin signat un contracte de lloguer des del 21 de novembre de 2017 i fins al 3 de novembre de 2018.

Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina Local d’Habitatge–Provalls o bé trucar al 977 60 80 20. Trobaran tota la documentació necessària i informació de la subvenció a l’espai web de Joventut vallsjove.cat o a la seu electrònica de l’Ajuntament seu.valls.cat.

 

PUBLICITAT