La nova edició del programa «Valls, Ciutat de cultura participativa» recull 165 actes que es podran gaudir en els diferents espais culturals des d’aquest octubre fins a final de gener de 2019.

PUBLICITAT

Els actes pertanyen a diferents tipologies: concerts, cant coral, exposicions, xerrades, taules rodones, activitats multidisciplinàries, commemoracions, contacontes, cinema documental, festivals, teatre, ballables, tallers, jornades, trobades, cultura popular, presentacions de llibres, desfilades de moda o actes solidaris. Sense oblidar alguns moments destacats del calendari anual com les celebracions nadalenques, la dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat o la de la Mare de Déu de la Candela.

Les activitats es difondran tant en edició impresa amb 15.000 exemplars a les bústies de totes les llars vallenques o als taulells d’informació ciutadana i cultural, com pels canals 2.0 de l’Ajuntament, el web municipal www.valls.cat, o a l’aplicació Valls APP per a dispositius mòbils.

El regidor de cultura, Marc Ayala, ha destacat «la voluntat de servei a les entitats i a les petites empreses culturals de la nostra ciutat que presideix el programa Valls, Ciutat de Cultura Participativa, així com l’ús cada cop més ampli que es fa de noves eines com la Valls App que permeten acostar l’activitat a un públic més nombrós i especialment també a la població jove».

Per a l’edició impresa del proper programa de Cultura Participativa, que inclourà els actes previstos entre el febrer i mitjans de juny de 2019, les entitats i agents culturals poden enviar les seves activitats abans del divendres 14 de desembre de 2018 a la Xarxa de Cultura o bé a cultura@valls.cat.

PUBLICITAT