Una nova edició del programa «Valls, Ciutat de cultura participativa»

La nova edició del programa «Valls, Ciutat de cultura participativa» recull 165 actes que es podran gaudir en els diferents espais culturals des d’aquest octubre fins a final de gener de 2019.

PUBLICITAT

Els actes pertanyen a diferents tipologies: concerts, cant coral, exposicions, xerrades, taules rodones, activitats multidisciplinàries, commemoracions, contacontes, cinema documental, festivals, teatre, ballables, tallers, jornades, trobades, cultura popular, presentacions de llibres, desfilades de moda o actes solidaris. Sense oblidar alguns moments destacats del calendari anual com les celebracions nadalenques, la dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat o la de la Mare de Déu de la Candela.

Les activitats es difondran tant en edició impresa amb 15.000 exemplars a les bústies de totes les llars vallenques o als taulells d’informació ciutadana i cultural, com pels canals 2.0 de l’Ajuntament, el web municipal www.valls.cat, o a l’aplicació Valls APP per a dispositius mòbils.

El regidor de cultura, Marc Ayala, ha destacat «la voluntat de servei a les entitats i a les petites empreses culturals de la nostra ciutat que presideix el programa Valls, Ciutat de Cultura Participativa, així com l’ús cada cop més ampli que es fa de noves eines com la Valls App que permeten acostar l’activitat a un públic més nombrós i especialment també a la població jove».

Per a l’edició impresa del proper programa de Cultura Participativa, que inclourà els actes previstos entre el febrer i mitjans de juny de 2019, les entitats i agents culturals poden enviar les seves activitats abans del divendres 14 de desembre de 2018 a la Xarxa de Cultura o bé a cultura@valls.cat.

 

Els beneficis de la gala “Valls viu la Moda” al projecte de recuperació de l’orgue de Valls

La nova edició de tardor del “Valls viu la Moda” amb novetats i complements de temporada, tindrà lloc al Centre Cultural de Valls l’11 de novembre.

Un any més, la gala que compta amb el patrocini de les empreses Lear i La Caixa, tindrà un objectiu benèfic, els diners recollits en entrades i sortejos aniran destinats a una causa local com és el projecte de recuperació de l’orgue de Valls, que va iniciar-se fa poc més d’un any i que ja compta amb més de 170 padrins, 145 tubs apadrinats i 3/5 parts de la campanya de mecenatge completades, un total de més de 150.000 € en aportacions.

Valls viu la Moda se suma a la campanya i apadrinarà un dels tubs del futur instrument, que s’estrenarà amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l’any 2021.

PUBLICITAT