La diada castellera de Santa Úrsula de Valls comptarà amb el Protocol d’actuació en emergències per vetllar la seguretat de la jornada.

PUBLICITAT

Amb un ampli dispositiu que compta amb un centre mèdic avançat dirigit per un metge traumatòleg en l’interior del mateix edifici de l’Ajuntament, una cinquantena d’efectius, coordinats per la Protecció Civil Municipal, la Policia Local, la Creu Roja, els serveis municipals de Premsa i Cultura, els controladors d’accés, els delegats sanitaris i de plaça de les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls i com a vehicles integrats en el Protocol d’emergències, cinc ambulàncies, dues d’elles també medicalitzades.

Complementàriament, el Pius Hospital de Valls dobla el servei d’urgències per poder atendre els potencials lesionats en la diada, Mossos d’Esquadra té cura de l’ordre públic en els voltants dels cèntrics espais de la plaça del Blat i l’empresa Sorea aporta un total de 1.000 litres d’aigua embotellada.

PUBLICITAT