Projecte de millora al Parc del Mas Miquel

La Junta de Govern ha aprovat el projecte de millora al parc del Mas Miquel de Valls.
Escollits per la ciutadania en el procés de pressupostos municipals participatius d’aquest any 2018, es preveu millorar la zona de jocs infantils del parc, la il·luminació, la instal·lació de 10 bancs nous, papereres en diferents punts del parc, taules de pícnic i un joc infantil adaptat a infants amb mobilitat reduïda.

PUBLICITAT

Per un import de 16.995 euros IVA inclòs, s’ha contractat a les empreses UTE Soler-Aquambiente per la modernització de l’enllumenat (2.511 euros), Carbonell Urban pel nou mobiliari urbà (6.872 euros) i Kompan pel joc infantil (7.610 euros).

Una cinquantena d’efectius en el Protocol d’emergències de la diada castellera de Santa Úrsula de Valls

La diada castellera de Santa Úrsula de Valls comptarà amb el Protocol d’actuació en emergències per vetllar la seguretat de la jornada.

Amb un ampli dispositiu que compta amb un centre mèdic avançat dirigit per un metge traumatòleg en l’interior del mateix edifici de l’Ajuntament, una cinquantena d’efectius, coordinats per la Protecció Civil Municipal, la Policia Local, la Creu Roja, els serveis municipals de Premsa i Cultura, els controladors d’accés, els delegats sanitaris i de plaça de les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls i com a vehicles integrats en el Protocol d’emergències, cinc ambulàncies, dues d’elles també medicalitzades.

Complementàriament, el Pius Hospital de Valls dobla el servei d’urgències per poder atendre els potencials lesionats en la diada, Mossos d’Esquadra té cura de l’ordre públic en els voltants dels cèntrics espais de la plaça del Blat i l’empresa Sorea aporta un total de 1.000 litres d’aigua embotellada.

‘El bon ús dels medicaments’ en el marc del Programa d’Envelliment Actiu

La regidoria de Benestar Social juntament amb el CAP Valls Urbà organitzen la xerrada ‘El bon ús dels medicaments’ en el marc del Programa d’Envelliment Actiu.

L’activitat es durà a terme amb dues sessions, la primera tindrà lloc dilluns 22 d’octubre a les 17 h a la sala d’actes del Centre Cívic, i la segona serà el dimarts 30 d’octubre a les 10 h a la sala d’actes de Casa Caritat.

L’activitat és gratuïta i es pot escollir anar a qualsevol de les dues xerrades. A càrrec de professionals sanitaris del CAP Valls Urbà, concretament per la doctora Brizzola Andreini i els doctors Rodríguez Ariza i León Castro.

L’objectiu és promoure la millora de la qualitat de vida de la gent gran de diferents zones de la ciutat, mitjançant la participació social, fomentant el treball en xarxa i l’empoderament dels veïns.

El programa preveu diversos tallers i xerrades durant l’any, i la realització periòdica de tallers d’estimulació cognitiva a diferents zones de la ciutat.

PUBLICITAT