En marxa la campanya de vacunació contra la grip estacional que es du a terme com cada any durant els mesos d’octubre i novembre, per l’Equip d’Atenció Primària.

PUBLICITAT

Per tal de donar un millor servei als ciutadans, personal d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut es desplaçarà a diferents barris per realitzar l’administració de la vacuna, a banda del servei que es fa des del mateix Centre d’Atenció Primària.

Els punts de vacunació i horaris pels barris de Sant Josep Obrer, Grup Albada, Fraternal i Candela es realitzaran el dilluns 5 de novembre, de 12.30 a 14.00 hores, al local de la Unió Anelles de la Flama, pels barris de Santa Úrsula, Alt Camp, Miramar, Santa Gemma i el Fornàs, al local social del barri de Santa Úrsula el dimarts 6 de novembre, de 12.30 a 13.30 hores, a les Vivendes Colla Vella al local social del barri el dimecres 7 de novembre, de 17.00 a 17.20 hores, als Pisos Clols també al local social del barri el dimecres 7 de novembre, de 17.25 a 18.00 hores, pels barris del Portal Nou i Antic al Centre Obert el dijous 8 de novembre, de 12.30 a 13.30 hores i pels barris de les Comarques, Mas Clariana i Santa Magdalena la vacuna s’administrarà al local social del barri de les Comarques el divendres 9 de novembre, de 12.30 a 13.30 hores.

PUBLICITAT