Griffith Foods promou una jornada solidària amb la producció de 250.000 racions de sopa per a entitats socials i del tercer sector

Produce for Hunger” és la iniciativa solidària de la companyia multinacional nord-americana fabricant de productes per a la indústria alimentària amb centre de producció a Valls, que es realitzarà el poper dissabte 27 d’octubre.
Una jornada on els treballadors de l’empresa produiran 250.000 racions de sopa de xampinyó que es donaran a entitats socials i del tercer sector com el Banc d’Aliments, la Creu Roja de Valls, l’Associació Egueiro i el menjador social “la Taulada” que els farà arribarà a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.
Una iniciativa que implica a tots els treballadors i famílies, a més de la producció, es realitzarà una visita guiada a les instal·lacions, activitats infantils a la mateixa planta i un dinar per al personal i les famílies que elaboraran els xefs de Griffith Foods.

PUBLICITAT

Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament, ens presenta la jornada solidària.

Quim Prats, responsable d’operacions de la planta de Valls, ens explica quin són els valor de la companyia.

Griffith Foods destaca per la coneguda com a Plataforma de Sostenibilitat, un projecte basat en els tres grans pilars, persones, planeta i rendiment per tal de garantir que totes les decisions empresarials es prenguin sota filtre de la sostenibilitat social, ètica o mediambiental.

Susanna Querol, coordinadora del projecte, ens explica com serà la jornada.

Eli Molina, del departament de seguretat alimentaria, ens comenta com l’empresa posa l’accent en les persones amb dificultats socioeconòmiques i els col·lectius més vulnerables.

Per acabar, Jaume Vilanova de l’Associació Egueiro, en nom de les entitats agraïa el suport.

Nou sistema d’accés al Centre Esportiu Municipal el Fornàs

El Patronat Municipal d’Esports posa en marxa un nou sistema d’accés al Centre Esportiu Municipal el Fornàs.
Un sistema combinat de control biomètric i control físic, polsera, targeta o carnet en funció del perfil d’usuari.
L’objectiu és millorar el control en els torns d’accés i circulació pel centre, aconseguint un accés més segur i més ràpid. Per activar el nou sistema d’accés s’haurà de passar per recepció en els pròxims dies.

PUBLICITAT