La Festa de la Castanyada d’enguany organitzada pel Centre Cívic i el servei municipal de joventut VallsJove comptarà amb algunes novetats i canvis, el més destacat, la ubicació que serà al Pati.

PUBLICITAT

El tret de sortida serà amb un espectacle infantil organitzat pel Centre Cívic a càrrec de la companyia deParranda, que porta per nom “Queviures a tota castanya!” jocs, danses i cançons pels més petits, valorant el producte local i el comerç de barri.
Durant la tarda hi haurà actuacions diverses a càrrec de l’escola i centres de dansa i ball de la ciutat AddagiInfinity i Nou Ritme i de l’artista local Dario Proximity, il·lusionista, cantant i showman.
Tot seguit i fins al vespre/nit es realitzarà un karaoke jove amb grans altaveus, llums i pantalla gegant amenitzat per la companyia artística Loren, que comptarà també amb la participació de cantautores locals com Elena Volpini, Maria Jacobs o Mariona Escoda, amb trajectòries musicals ja consolidades. Un conjunt d’actes de caràcter gratuït.

El servei de Joventut, activarà la campanya “Valls contra les agressions sexistes en l’oci i la festa”, amb la finalitat que en els espais on es desenvolupin els actes nocturns tothom pugui expressar-se lliurement i amb seguretat.

PUBLICITAT