22.500 euros a la Fundació Ciutat de Valls

El vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, Jordi París, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Marc Ayala, signen el conveni de concessió de la subvenció municipal a l’entitat. Una subvenció de 22.500 euros a la Fundació Ciutat de Valls per les diferents activitats i projectes de promoció i protecció del patrimoni històric, cultural i artístic, a més dels programes socials i formatius.

PUBLICITAT

Per altra banda, Marc Ayala, regidor de Cultura, també signa el conveni de concessió d’una subvenció econòmica amb Jordi Ferré Blasco, d’Imatge-9 SL-Cossetània Edicions, per contribuir a l’edició del 3r volum de l’Enciclopèdia Castellera amb una quantitat de 2.500 €.

Les noies del CB Valls Lear ja són líders en solitari, i derrota del masculí

Doble jornada de basquet al Joana Ballart, el femení CB Valls Lear, s’enfrontava al CB Premià amb un espectacle d’altíssim nivell, pel que fa al masculí CB Valls Nutrion, ho feia contra el CB Mataró Parc Boet.
Ens n’explica tots els detalls Jaume Pros.

Una nova edició de la Castanyada Jove a Valls amb canvi de format i ubicació

La Festa de la Castanyada d’enguany organitzada pel Centre Cívic i el servei municipal de joventut VallsJove comptarà amb algunes novetats i canvis, el més destacat, la ubicació que serà al Pati.

El tret de sortida serà amb un espectacle infantil organitzat pel Centre Cívic a càrrec de la companyia deParranda, que porta per nom “Queviures a tota castanya!” jocs, danses i cançons pels més petits, valorant el producte local i el comerç de barri.
Durant la tarda hi haurà actuacions diverses a càrrec de l’escola i centres de dansa i ball de la ciutat AddagiInfinity i Nou Ritme i de l’artista local Dario Proximity, il·lusionista, cantant i showman.
Tot seguit i fins al vespre/nit es realitzarà un karaoke jove amb grans altaveus, llums i pantalla gegant amenitzat per la companyia artística Loren, que comptarà també amb la participació de cantautores locals com Elena Volpini, Maria Jacobs o Mariona Escoda, amb trajectòries musicals ja consolidades. Un conjunt d’actes de caràcter gratuït.

El servei de Joventut, activarà la campanya “Valls contra les agressions sexistes en l’oci i la festa”, amb la finalitat que en els espais on es desenvolupin els actes nocturns tothom pugui expressar-se lliurement i amb seguretat.

PUBLICITAT