DCIM100MEDIADJI_0063.JPG

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat adjudicar les obres d’asfaltatge del carrer Licoristes del polígon industrial de Valls, a l’empresa Tecnologia de Firmes per un import de 87.458 euros IVA inclòs. A l’empresa Canalitzacions la Torre assigna les obres de reparació de la xarxa de pluvials i la millora del paviment al Barri de Nou Miramar per un import de 48.521 euros IVA inclòs.

DCIM100MEDIADJI_0063.JPG
PUBLICITAT

Per altra banda, adjudica el contracte de subministrament d’equipaments informàtics per l’Ajuntament a l’empresa Teknoservice per un import de 22.332 euros IVA inclòs, a l’empresa AXA Seguros Generales el contracte d’assegurança de la flota de vehicles de l’Ajuntament per un import de 9.883 euros anual, a l’empresa Construccions Marimon Barrabeig per 3.115 euros IVA inclòs els treballs de construcció de nous embornals, a l’empresa Soler Aquagest per 10.452 euros les actuacions de millora de les instal·lacions elèctriques dels edificis de l’Ajuntament, Serveis de Manteniment i el Centre Cultural Municipal, i a l’empresa Aquambiente Servicios el contracte de control d’abocaments a la xarxa de clavegueram del polígon industrial per 17.891 euros IVA inclòs.

Per últim, la Junta ha aprovat com a dies festius en què podran romandre oberts els comerços de Valls l’any 2019, el diumenge 27 de gener, coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada, i el diumenge 29 de desembre, amb les festes de Nadal.

PUBLICITAT