El pilot vallenc Marc Sans rep un reconeixement per part del Patronat Municipal d’Esports

El pilot vallenc Marc Sans Soria rep el reconeixement del Patronat Municipal d’Esports.
Eduard Gonzàlez, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls, l’ha rebut amb motiu d’aconseguir el campionat d’Espanya Junior d’enduro i el 6è lloc en la categoria Elite, la màxima categoria del Campionat.

PUBLICITAT

Marc Sans, realitza la seva preparació física al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, sota la supervisió del preparador Eduard Moreno. A partir de la temporada vinent competirà com a sènior a la categoria Elite, amb la qual afrontarà el Campionat d’Espanya i, en un futur no llunyà, espera participar en el Campionat del Món.

Principals acords de la Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat adjudicar les obres d’asfaltatge del carrer Licoristes del polígon industrial de Valls, a l’empresa Tecnologia de Firmes per un import de 87.458 euros IVA inclòs. A l’empresa Canalitzacions la Torre assigna les obres de reparació de la xarxa de pluvials i la millora del paviment al Barri de Nou Miramar per un import de 48.521 euros IVA inclòs.

Per altra banda, adjudica el contracte de subministrament d’equipaments informàtics per l’Ajuntament a l’empresa Teknoservice per un import de 22.332 euros IVA inclòs, a l’empresa AXA Seguros Generales el contracte d’assegurança de la flota de vehicles de l’Ajuntament per un import de 9.883 euros anual, a l’empresa Construccions Marimon Barrabeig per 3.115 euros IVA inclòs els treballs de construcció de nous embornals, a l’empresa Soler Aquagest per 10.452 euros les actuacions de millora de les instal·lacions elèctriques dels edificis de l’Ajuntament, Serveis de Manteniment i el Centre Cultural Municipal, i a l’empresa Aquambiente Servicios el contracte de control d’abocaments a la xarxa de clavegueram del polígon industrial per 17.891 euros IVA inclòs.

Per últim, la Junta ha aprovat com a dies festius en què podran romandre oberts els comerços de Valls l’any 2019, el diumenge 27 de gener, coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada, i el diumenge 29 de desembre, amb les festes de Nadal.

El nou sistema de vídeo acta de l’Ajuntament de Valls

El nou sistema de vídeo acta disponible a l’Ajuntament de Valls destaca per la millora de la qualitat d’imatge i de gravació del Ple. Una nova metodologia per a l’elaboració de les actes dels òrgans col·legiats municipals.

La retransmissió en directe i en streaming del plenari a través del portal web municipal www.valls.cat, i el format vídeo permetrà trobar de forma ràpida els punts tractats o visualitzar les diferents intervencions de cada regidor apropant així part de la ciutadania a l’acció de govern.

A més, de l’estalvi en l’àmbit econòmic, ja que el sistema funciona de manera automatitzada.

PUBLICITAT