Els Mossos detenen a Valls un traficant de drogues amb una arma de foc

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls van detenir un home de 37 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Valls, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de tinença d’armes.

PUBLICITAT

La patrulla de seguretat ciutadana va detectar el nerviosisme del conductor després de diverses maniobres evasives a causa de la presència policial i va decidir fer un escorcoll superficial a l’home i al vehicle. Es va localitzar una bossa de plàstic amb paperines de cocaïna i gairebé 2.000 euros en efectiu.

El detingut i el vehicle van ser traslladats a dependències policials per poder fer un escorcoll més exhaustiu de l’automòbil, on més tard es va trobar arma de foc amagada a la part del darrere del comptaquilòmetres.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona assumia el cas, efectuant la detenció de tres homes més i una entrada i escorcoll en un pis de Valls que els detinguts feien servir per emmagatzemar la droga.
Els Mossos hi van trobar grams de cocaïna, una bàscula de precisió, bosses de plàstic retallades, filferros per preparar paperines de venda al detall, 2.000 euros en bitllets petits i material utilitzat per adulterar la cocaïna abans de la venda al consumidor final.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls, i el jutge en va decretar l’ingrés a presó.

Cap de setmana fantàstic per al CB Valls

El club vallenc presentava, aquest cap de setmana, els seus equips de l’Escola de Bàsquet i l’Acadèmia. Tot seguit, el masculí CB Valls Nutrion s’enfrontava al CB Castellbisbal i les noies del CB Valls Lear sortien victorioses contra el CB Morell.
Ens n’explica tots els detalls Jaume Pros.

PUBLICITAT