La Valls APP, activa des del maig de 2015, que ja compta amb 2.500 usuaris, incorpora 25 noves entrades en diferents apartats informatius que van més enllà de l’agenda cultural.

PUBLICITAT

Les noves entrades sumen a l’aplicació diferents recursos culturals, llocs d’interès, oci, llibreries i establiments on pernoctar. Amb la fotografia il·lustrativa de cada lloc, l’adreça, els horaris d’obertura i/o visites, el telèfon de contacte i la ubicació per a la seva ràpida geolocalització.

La creació i el manteniment d’aquesta APP formen part del programa «Valls, ciutat de cultura participativa», on es difonen els actes organitzats per l’Ajuntament però també el conjunt d’agents culturals que volen adherir-se.
L’eina de la ciutat per a dispositius mòbils contribueix al foment d’aplicar les noves tecnologies en la gestió de la ciutat i en la seva sostenibilitat.

PUBLICITAT