Millora de l’enllumenat públic als barris de la Colla Vella i la Fraternal

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat la millora de l’enllumenat públic als barris de la Colla Vella i la Fraternal.
L’empresa Bosir SA s’encarregarà de la realització de les obres de millora i ampliació de l’enllumenat públic als dos barris, amb un pressupost de 40.277 euros IVA inclòs. Una actuació programada per les pròximes setmanes.

PUBLICITAT

El tenor vallenc Jaume Martínez al cicle de Valls-Alt Camp per la Independència

La cinquantena edició del cicle setmanal de Valls-Alt Camp per la Independència va gaudir de l’actuació del tenor vallenc Jaume Martínez.

Propietari de l’Acadèmia de Música Pentagrama, situada al passeig de l’Estació de Valls, professor i cantant professional, on ha actuat en diverses ocasions a la nostra ciutat.

L’actuació, com sempre, va ser acollida per la plaça de l’U d’Octubre a les dotze del migdia.
On també d’onze a una, hi havia la paradeta de venda de marxandatge i recollida de fons per a la caixa de solidaritat, una caixa que gràcies a la generositat dels nombrosos vallencs i vallenques ja ha superat els 19.000 euros.

Cap de setmana “horribilis” per als primers equips del CB Valls

El club CB Valls Nutrion de Lliga EBA ha caigut estrepitosament davant del CB Tarragona al pavelló del Serralo. Les noies del CB Valls Lear cauen derrotades a la 9a jornada davant del Ploms Salle Reus.
Ens n’explica tots els detalls Jaume Pros.

PUBLICITAT