Vota els pressupostos participatius del 15 al 25 de novembre

L’Ajuntament de Valls impulsa, per tercer any consecutiu, un procés de pressupostos participatius de 200.000 euros per a l’any 2019.
Jordi Cartanyà, primer tinent d’alcalde, ens explica així quin és l’objectiu de porta a terme aquesta interacció amb la ciutadania.

PUBLICITAT

Tots els ciutadans empadronats a la ciutat i majors de 16 anys podran votar escollint 3 propostes entre els 26 projectes, del 15 al 25 de novembre.
Les votacions es poden realitzar de manera presencial o de forma telemàtica.
Núria Gavarró, regidora de Participació Ciutadana i Igualtat, ens explica quines són les diverses opcions de vot.

Jordi Cartanyà, acabava anomenant el treball realitzat.

Esfondrament al carrer del Carme

L’immoble situat al carrer del Carme número 38 va patir l’esfondrament del seu interior parcialment, el passat 11 de novembre a la nit. La casa, de planta baixa més 2 pisos, es troba deshabitada i les primeres inspeccions apunten que s’haurien enfonsat els forjats interiors. Immediatament es va tancar el trànsit de vehicles, establint un espai de seguretat per on poden circular els vianants.

Els regidors d’Actuacions Públiques i de Seguretat Ciutadana, Judit Fàbregas i Enric Garcia respectivament, van visitar el lloc dels fets la mateixa nit. Els tècnics municipals estan definint les actuacions a realitzar.

PUBLICITAT