La 13a Nit de Castells farà dialogar passat i present

La 13a Nit de Castells que se celebrarà el dissabte 15 de desembre a Valls, englobarà teatre, música i audiovisuals.
El Centre Cultural del km0 casteller acollirà la celebració coorganitzada per la Revista Castells, TAC12, la Xarxa de Comunicació Local i l’Ajuntament de Valls, i serà dirigida artísticament per la creadora i productora tarragonina Maria Roig Alsina, en la seva doble faceta audiovisual i d’escriptura.

PUBLICITAT

Teatre, música i audiovisuals, que tindran un nexe comú, la història. Maria Roig ens ho explicava així.
Durant la gala, tres actors mantindran uns diàlegs que ens faran reflexionar sobre alguns aspectes que han canviat molt en els últims cent anys. El premi ens traslladarà també a aquest passat romàntic, un objecte en forma de trofeu, dinàmic, amb moviment i amb història.

Pel que fa als premis d’aquest anys, Jordi Roigé, coeditor de la Revista Castells ens els anomenava així.

Una gala que és podrà seguir assistint en directe o per la televisió. Xavier Abelló, director de TAC12 ens ho comunicava així.

L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb els programes de serveis socials en els àmbits d’aliments, infància i violència de gènere

L’Obra Social “la Caixa” col·labora una vegada més amb els programes de serveis socials que impulsa la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Valls.

L’Obra Social finançarà amb 20.000 euros els programes de Garantia alimentària, Cap infant sense dinar i Habitatge segur.
Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social, ens presentava les línies d’aquest conveni i ens parlava dels objectius de garantir les necessitats nutricionals dels infants en situació de vulnerabilitat.

Per altra banda, el programa Habitatge segur adreçat a l’atenció per a casos de violència de gènere, establint un circuit d’actuacions i atenció a les víctimes com el servei de suport terapèutic o teleassistència mòbil.

Alexis Gómez, director d’Institucions de Caixabank, ens comentava les iniciatives del conveni i agraïa a l’Ajuntament i als seus Serveis Socials.

Jordi Cartanyà, acabava agraint la col·laboració de La Caixa.

Vota els pressupostos participatius del 15 al 25 de novembre

 

PUBLICITAT