La Colla Vella dels Xiquets de Valls viatja a Waterloo per lliura el premi del XXVII Concurs de Castells de Tarragona a Puigdemont

La Colla Vella dels Xiquets de Valls fa l’entrega simbòlica del trofeu de guanyadors del XXVII Concurs de Castells de Tarragona del passat 7 d’octubre, a l’expresident Carles Puigdemont.

PUBLICITAT

Davant de l’anomenada Casa de la República, i acompanyat per l’exconseller de Cultura Lluís Puig, Puigdemont agraïa i dedicava el guardó a tots els presos polítics i exiliats.
Seguidament, participava en un pilar de 4 fent de segon sobre les espatlles de l’alcalde de Valls, Albert Batet.

Membres de la colla desplaçats fins a Bèlgica tancaven l’acte institucional amb un pilar de 5 i participaven en diferents actes programats al llarg del cap de setmana.
Avui a la tarda, en una recepció al Palau de la Generalitat, també s’oferirà el trofeu del Concurs al president, Quim Torra.

Sort desigual per als primers equips del CB Valls

El sènior femení CB Valls Lear de Primera Catalana ha aconseguit aquest cap de setmana una victòria de prestigi a la pista del SAFA Claror. Pel que fa al masculí, el club CB Valls Nutrion de Lliga EBA cau derrotat contra el líder, el CB Quart de Girona.

Ens n’explica tots els detalls Jaume Pros.

Tast de vins grocs amb Anna Casabona, al cicle de l’ANC de Valls

El cicle setmanal de Valls-Alt Camp per la Independència del passat dissabte sorprèn acollint un tast de vins novells grocs amb la sommelier i enòloga vallenca Anna Casabona.

Com és habitual, igual que les actuacions musicals va tenir lloc a les dotze del migdia a la plaça de l’U d’Octubre. Els assistents també van poder participar en la compra de marxandatge i recollida de fons per a la caixa de solidaritat, una caixa que ja ha superat els 20.000 euros gràcies a la generositat dels nombrosos vallencs i vallenques que, des de fa cinquanta setmanes, es concentren en aquest punt de la ciutat.

Vota els pressupostos participatius del 15 al 25 de novembre

PUBLICITAT