Lectura del manifest institucional contra la violència envers les dones

La Lectura del manifest institucional contra la violència per tal de commemorar el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones a càrrec de l’alcalde de Valls, Albert Batet, ha tingut lloc al vestíbul de l’Ajuntament de Valls, avui divendres 23 de novembre.

PUBLICITAT

Un acte contra les violències sexuals, en suport a dones supervivents de violència masclista i en memòria de les assassinades.
L’acte ha comptat amb la lectura per part de Lídia Bargas, transmeten un testimoni real i les lectures de representants dels instituts de la ciutat.

Seguidament, s’ha signat el Protocol d’atenció en situacions de violència masclista i domèstica.

La VI Setmana de les Capacitats a Valls en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La VI Setmana de les Capacitats a Valls commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Organitzada per totes les entitats vallenques que treballen per aquest col·lectiu a través de la Taula de les Capacitats en col·laboració amb el Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de l’Ajuntament de Valls, el Patronat Municipal d’Esports, el Consell Esportiu de l’Alt Camp, i els IES Narcís Oller i Jaume Huguet.
Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social, ens expressava aquestes paraules.

La Taula de les Capacitats és l’òrgan que mitjançant un grup de treball proposa i organitza actuacions per tal de garantir la igualtat d’oportunitats de totes les persones amb capacitats diverses de la nostra ciutat i alhora vetllar pel seu compliment.

Uns dies plens d’activitats, programes i tallers de caràcter reivindicatiu, divulgatiu i festiu que s’allargarà fins dissabte 1 de desembre. L’objectiu principal és aconseguir la plena normalització del col·lectiu en la societat mitjançant la informació i suport de les accions de les entitats que treballen en aquest sentit.

Es normalitza a l’àmbit esportiu a través de la Jornada «Adapta’t a l’esport» on els joves poden viure amb primera persona què en sent una que pateix alguna discapacitat.

Eduard Gonzàlez, regidor d’Esports, ens explica els detalls i Eduard Moreno, tècnic d’Esports, ens comenta alguns exemples.

Vota els pressupostos participatius del 15 al 25 de novembre

PUBLICITAT