El 8è Pessebre Vivent torna a Valls el 21, 22 i 23 de desembre

Valls reviurà la tradició nadalenca amb la vuitena edició del Pessebre Vivent els dies 21, 22 i 23 de desembre els carrers del nucli antic.
El principal objectiu d’aquesta vuitena edició és sorprendre els visitants amb nous diàlegs, canvis de vestuari i nous elements escenogràfics.
Raül Molina, responsable de la direcció artística, ens comenta les novetats.
Molina també ha desvetllat la nova il·luminació.

PUBLICITAT

Bàrbara Flores, regidora de Joventut i Acció Cívica, afegeix.

Més de 180 persones, amb la col·laboració de 130 comerços i entitats, aproparan la història vallenca als visitants. Comerç de Valls posa en marxa la campanya ‘Pinta el Pessebre’ organitzant un concurs de dibuix.
Carme Sendra, representant del Comerç de Valls, ens ho explica.

Les representacions del Pessebre Vivent seran el dia 21 de les 18 a les 20 h, i el 22 i 23 de les 17 a les 19 h. Raül Molina, coordinador de la 8a edició del Pessebre Vivent ens descriu l’itinerari del Pessebre.

Marina Llorenç, en nom del Centre Cívic, ens informa on es podran adquirir les entrades anticipades.

24 nous tràmits electrònics a disposició dels ciutadans

S’amplia l’oferta dels tràmits que es poden gestionar totalment en línia a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Valls.

Els 24 nous tràmits estan diferenciats en departaments: deu tràmits que es gestionen des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, cinc que depenen de Benestar Social i nou més relacionats amb el departament d’Activitats. Es podran gestionar totalment on-line, oferint al ciutadà un nou canal electrònic per a relacionar-se amb l’administració, més àgil, segur i eficient.

Una altra novetat és la posada en marxa de la licitació electrònica, concretament amb la presentació telemàtica d’ofertes i Sobre Digital 2.0.

PUBLICITAT