Aquest és el vuitè any que s’organitza conjuntament el Gran Recapte a Valls, la campanya solidària de recollida d’aliments, els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre.

PUBLICITAT

El nombre d’aliments ha crescut fins a situar-se en més de 20.000 quilos, destacant la importància de la participació de la ciutadania en la campanya que té com a objectiu recollir aliments que, posteriorment seran repartits a aquelles famílies més necessitades de la població.
Albert Batet, Alcalde de Valls, anomenava tot el treball realitzat els últims anys.

És molt important el paper del voluntariat a través de les entitats que aporten capital humà per donar suport a aquesta iniciativa que pretén fomentar la solidaritat i la cohesió social del municipi. Les entitats vallenques col·laboraran tot el cap de setmana aportant voluntariat per la recollida d’aliments.
Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social, ens ho comunicava i anomenava i agraïa quines són.

A més, JCA Cinemes i l’alumnat del CFGS d’Integració Social, s’afegeixen un cop més a la campanya.

PUBLICITAT