Valls col·labora amb el Gran Recapte

Aquest és el vuitè any que s’organitza conjuntament el Gran Recapte a Valls, la campanya solidària de recollida d’aliments, els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre.

PUBLICITAT

El nombre d’aliments ha crescut fins a situar-se en més de 20.000 quilos, destacant la importància de la participació de la ciutadania en la campanya que té com a objectiu recollir aliments que, posteriorment seran repartits a aquelles famílies més necessitades de la població.
Albert Batet, Alcalde de Valls, anomenava tot el treball realitzat els últims anys.

És molt important el paper del voluntariat a través de les entitats que aporten capital humà per donar suport a aquesta iniciativa que pretén fomentar la solidaritat i la cohesió social del municipi. Les entitats vallenques col·laboraran tot el cap de setmana aportant voluntariat per la recollida d’aliments.
Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social, ens ho comunicava i anomenava i agraïa quines són.

A més, JCA Cinemes i l’alumnat del CFGS d’Integració Social, s’afegeixen un cop més a la campanya.

Ernest Bertran al Valls per la Llibertat

Una nova edició del Valls per la Llibertat, l’espai de reivindicació setmanal de l’ANC de Valls que aquest dissabte arribarà al primer aniversari.
Es va posar en marxa el cicle el 2 de desembre de l’any passat amb un doble objectiu: d’una banda, denunciar la repressió de l’Estat espanyol i exigir l’alliberament dels presos polítics i la tornada a casa dels exiliats, i, d’una altra, recollir fons per a la caixa de solidaritat, una caixa que ja ha superat els 20.000 euros gràcies a la generositat dels nombrosos vallencs i vallenques.

El Valls per la Llibertat de dissabte passat va comptar amb l’actuació musical del cantautor d’Ernest Bertran, membre de La Tieta Clara, va interpretar en solitari, peces com Jo vinc d’un silenci, de Raimon.

PUBLICITAT