S’inicia el cicle nadalenc a Valls

Les activitats del cicle de Nadal a la ciutat de Valls començaran aquest cap de setmana amb l’encesa de l’arbre del Pati i l’enllumenat artístic a tota la ciutat.

PUBLICITAT

Albert Batet, alcalde de Valls, agraïa tot el treball realitzat.

Són 55 carrers guarnits, places i rotondes amb 382 motius ornamentals.
Un programa d’activitats molt ampli amb motor d’atracció al Barri Antic amb els pessebres monumentals instal·lats a l’edifici de l’Ajuntament a la plaça del Blat, el monumental de la Capella del Roser, al carrer de la Cort o el Parc de Nadal, instal·lat a l’antic convent del Carme, cogestionat per 14 entitats vallenques.
Marc Ayala, regidor de Cultura, destacava les iniciatives més populars. Els Teatres de Valls també proposen espectacles musicals i de dansa.

Les activitats de més durada són el Pessebre Vivent i la representació dels Pastorets
Bàrbara Flores, regidora d’Acció Cívica i Joventut, ens informava així.

El Mercat de Nadal, que inclou la Fira d’aviram viu. l’única del Camp de Tarragona d’aquesta tipologia. Rafel Castells, secretari general de la Cambra de comerç de Valls, ens informava.

I la 13a Nit de Castells, la gran cita del món casteller que atorga els guardons de la temporada 2018, per primer cop dins les prèvies de Nadal.

“D’escarabats i altres coses…” Francesc Español al IEV

Es celebra a Valls la jornada FRANCESC ESPAÑOL. PATRIMONI HUMÀ, que acompanyarà l’exposició “D’escarabats i altres coses…” de l’entomòleg vallenc Francesc Español que tindrà lloc a la Sala Sant Roc entre el 30 de novembre i el 16 de desembre.

El projecte Patrimoni Humà es va emprendre l’any 2012 com un programa bianual per reivindicar la trajectòria de diverses personalitats vallenques per no perdre un patrimoni humà ric, divers, encoratjador i del que es pot extreure un bon mestratge i referents de cara al futur.

La inscripció és gratuïta, però cal apuntar-se prèviament per telèfon, correu electrònic o personalment a la Secretaria de l’IEV.

PUBLICITAT