Els resultats de les votacions ciutadanes dels pressupostos participatius per a l’any 2019 sumen un total de 909 vots emesos, dels quals 780 van ser presencials en els diferents punts de votació habilitats en espais municipals o en urnes mòbils i 129 efectuats en línia a través de la plataforma a la web municipal. Aquesta vegada s’assoleix la xifra més alta de les tres edicions celebrades fins ara.
Albert Batet, Alcalde de Valls, ho definia així.

PUBLICITAT

El projecte més votat de les 26 propostes ha estat el que preveu la millora de la seguretat i mobilitat a la rotonda de la carretera del Pla, situada a l’alçada de l’antiga discoteca Chrysalis amb 240 vots, seguit per la instal·lació de parcs de salut als barris del Fornàs, les Comarques, Pisos de Clols i a la plaça dels Pins de la Xamora amb 238 vots.
També obtenen resultats elevats la creació de circuits de salut als camins de la Verneda, Vallmoll i al de la Font de Sant Bernat al Pont de Goi; l’habilitació d’un carril bici a la ciutat; i, finalment, la compra d’un remolc d’emergències per a Protecció Civil.
Núria Gavarró, Regidoria de Participació Ciutadana i Igualtat, afegia la valoració positiva.

Cal remarcar la proposta no escollida que sobrepassava el pressupost establert, així ho explicava Albert Batet.

PUBLICITAT