Via lliure a l’ampliació del Museu de Valls

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Valls han formalitzat avui la concessió a favor del consistori de la major part de l’edifici de la Casa de Cultura, un acord que permetrà ampliar les actuals instal·lacions del Museu de Valls.
Albert Batet, Alcalde de Valls, ho expressava així.

PUBLICITAT

L’acord preveu en concret, prop de 1.550 m² repartits en tres de les quatre plantes de l’edifici. El consistori vallenc podrà encarrilar de manera definitiva el projecte de remodelació i ampliació del Museu de Valls.

Pere Aragonès, Vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, afegia així la voluntat del Govern.

La millora de la mobilitat i seguretat per a vianants a la rotonda de la carretera del Pla guanya els pressupostos participatius 2019

Els resultats de les votacions ciutadanes dels pressupostos participatius per a l’any 2019 sumen un total de 909 vots emesos, dels quals 780 van ser presencials en els diferents punts de votació habilitats en espais municipals o en urnes mòbils i 129 efectuats en línia a través de la plataforma a la web municipal. Aquesta vegada s’assoleix la xifra més alta de les tres edicions celebrades fins ara.
Albert Batet, Alcalde de Valls, ho definia així.

El projecte més votat de les 26 propostes ha estat el que preveu la millora de la seguretat i mobilitat a la rotonda de la carretera del Pla, situada a l’alçada de l’antiga discoteca Chrysalis amb 240 vots, seguit per la instal·lació de parcs de salut als barris del Fornàs, les Comarques, Pisos de Clols i a la plaça dels Pins de la Xamora amb 238 vots.
També obtenen resultats elevats la creació de circuits de salut als camins de la Verneda, Vallmoll i al de la Font de Sant Bernat al Pont de Goi; l’habilitació d’un carril bici a la ciutat; i, finalment, la compra d’un remolc d’emergències per a Protecció Civil.
Núria Gavarró, Regidoria de Participació Ciutadana i Igualtat, afegia la valoració positiva.

Cal remarcar la proposta no escollida que sobrepassava el pressupost establert, així ho explicava Albert Batet.

El jugador Òscar Ngomo deix de formar part de la disciplina del CB Valls

El jugador de l’equip de lliga EBA, CB Valls Nutrion, Òscar Ngomo pren la decisió pròpia i deix de formar part de la disciplina del club vallenc. Exemple de compromís i entrega és i serà sempre un referent per a jugadors i espectadors.

El veterà Àlex Alba es reincorpora al club, un reforç que esperem que ajudi a assolir els objectius marcats pel club aquesta temporada i sigui un revulsiu positiu i fonamental dins del vestidor.

PUBLICITAT