Valls renova la nit de Cap d’Any amb un doble concert de versions

Una nova fórmula per viure la Nit de Cap d’Any a Valls. Un doble concert revetlla de versions que tindrà lloc al Pavelló Municipal Xavi Tondo.

PUBLICITAT

La Glamour Band amb la seva proposta de les versions dels anys 70, 80 i 90 i 7Drock per a un públic jove, amb les versions de temes d’ara i de sempre, seran els encarregats de portar sis hores de ritme i música.
Ambdues formacions s’alternaran en l’escenari situat a la pista del Pavelló Xavi Tondo, el mateix espai que va acollir la Revetlla Jove per la vigília de la Candela en les darreres Festes Decennals de 2011.

Les localitats es posen a la venda demà dimecres 5 de desembre, 3 € l’entrada anticipada i 5 € a la porta la mateixa nit.

L’Ajuntament de Valls signa diferents convenis amb cinc entitats de la ciutat

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris, signa diferents convenis de col·laboració amb cinc entitats de la ciutat.

La Cambra de Comerç signa 3 convenis de col·laboració que suposen un import total de 22.100 euros, la DO de Tarragona disposa de 4.000 euros per al desenvolupament d’activitats l’any 2018.
L’Ajuntament de Valls també subvenciona amb 3.000 euros a l’Associació de Restauradors de Valls amb l’objectiu de col·laborar amb la realització de diverses activitats gastronòmiques i amb l’Associació de Criadors d’Aus “El Francolí” amb l’aportació de 1.800 euros.
Per finalitzar, el conveni entre l’Ajuntament de Valls i la Parròquia de Sant Joan Baptista de 1.000 euros per la col·laboració que realitza amb el turisme de la ciutat.

PUBLICITAT