Cuina en directe i degustació popular del Caldo de Nadal

La plaça de l’Oli acollirà una nova cita gastronòmica on es realitzarà i degustarà un caldo de Nadal, el dissabte 22 de desembre, organitzada conjuntament per la regidoria de Comerç i Turisme i l’Associació de Restauradors de Valls.

PUBLICITAT

L’activitat consistirà a preparar un caldo durant el matí amb productes comprats a la mateixa plaça, tant a les botigues com a les parades del mercat, ofert gratuïtament a tots els presents perquè el puguin degustar.

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, ens ho explicava així.

El caldo de Nadal és una nova activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura. Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”.
L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol valorar els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada.

Albert Roig, de Forevents ens ho explicava així.

Festa Mundial del Cinema Curt’18

La Federació catalana de cineclubs i Catalunya Film Festival proposa la celebració de “EL DIA MÉS CURT”.
Un dia de projeccions gratuïtes amb el millor del cinema de curta durada, des del més nou fins a joies recuperades, amb pel·lícules provinents dels principals festivals catalans i premiats arreu del món, de diferents èpoques i gèneres.

A l’Institut d’Estudis Vallencs tindran lloc el dijous 13 de desembre de 18 h a 20.30 h al Pati de Sant Roc.
Projecció de CURTS de KM. 0 al vídeo musical català. Les joies del cinema més curt fet a casa. Aquest quilòmetre zero està dedicat al vídeo musical català, en el seu aspecte més ampli.

PUBLICITAT