Els estudis de Ràdio Ciutat de Valls, amb motiu de l’arribada del Gran Circ Italià a Valls amb el seu nou espectacle Somnis, rep a la subdirectora i directora artística Sonia Miranda, esposa del director del circ Devi Sami Rossi, a Massimo Rossi artista que forma part de les 6 generacions i a Olatz Aranoeta.

PUBLICITAT

El 1958 el toscà Claudio Rossi va decidir fundar un circ per coronar així la seva reeixida carrera com a artista circense. El Circ Italià amb tota la seva companyia, va treballar i realitzar gires per Itàlia, Grècia i Àfrica l’any 1975, any en el qual van tornar a Europa debutant a França i Portugal.
Els germans Rossi en l’actualitat són la sisena generació circense en la dinastia de la família. Sis germans continuen amb la tradició i dediquen la seva vida al desenvolupament, creixement i bon funcionament de IL CIRCO ITALIANO, constituït circ espanyol des de 1980.

Des de 1980, ha participat cada any, aportant el seu art circense itinerant i irrepetible, a les tradicionals festes dels diferents pobles i ciutats de tota la península. Va entrar a formar part com a membre dels circs emparats pel INAEM l’any 1989. L’any 2005-2006,inicia una nova marxa amb el seu nou projecte i el seu nou espectacle en ruta, especialment al país Basc. Gaudint d’una notable transformació, donant pas a les noves tecnologies i deixant-se seduir per altres arts escèniques com el teatre, la dansa i el musical.

PUBLICITAT