Incendi declarat al carrer Pere Català i Pic de Valls

Els Bombers de la Generalitat actuaven ahir dimecres, 12 de desembre a la tarda en un pis situat al carrer Pere Català i Pic de Valls a causa d’un incendi provocat per l’explosió d’una caldera.

PUBLICITAT

La propietària va ser evacuada a la cambra hiperbàrica en preventiu i les persones dels pisos veïns eren evacuats per prevenció. S’hi van traslladar quatre dotacions de bombers, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d’Esquadra i agents de la policia local per desviar el trànsit.

Nova edició del Mercat d’Art Jove carregat d’actuacions

La nova jornada del Mercat d’Art Jove potencia i ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels joves artistes creadors del territori, el dissabte 15 de desembre, al Pati de Valls. Bàrbara Flores, regidora d’Acció Cívica i Joventut, ho defineix així.

Organitzat pel servei municipal de Joventut “Valls Jove” i coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, comptarà en aquesta edició amb un total de 10 paradistes relacionats amb l’àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, elements de decoració i altres creacions i treballs manuals.

La jornada anirà acompanyada d’un conjunt d’activitats musicals i artístiques que al llarg de tot el dia es duran a terme a l’escenari del Pati. Flores, ens descriu la programació.

PUBLICITAT