El programa «Valls, Ciutat de cultura participativa» inclou fins a 190 actes, des de febrer i fins al 15 de juny, organitzats per una cinquantena d’agents culturals vallencs, a més de 15 exposicions. En relació al mateix període de fa tres anys, des del 2016 s’ha registrat un augment del 20 % de les activitats compilades. Les activitats es poden consultar a l’agenda cultural de la Valls APP, i en l’apartat de cultura del web municipal.

PUBLICITAT

El programa recull activitats varies, des de concerts, representacions teatrals, xerrades i tallers, i fins cultura tradicional, actes solidaris i esdeveniments gastronòmics. L’edició impresa és de 15.000 exemplars i es difon a les bústies de totes les llars vallenques i alhora es troba als taulells d’informació ciutadana i cultural: OAC, Oficina de turisme, Espai Ca Creus, Teatre Principal, Centre Cultural o Vallsgenera.

PUBLICITAT