L’alcalde de Valls, Albert Batet i l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu van lamentar aquest passat divendres en roda de premsa la manca de respecte institucional de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, per no reunir-se amb ells durant la visita d’obres que havia fet dijous al túnel del Coll de Lilla. Ho van considerar com un acte electoralista. A més, el batlle vallenc ho va qualificar d’hipocresia colonial.

PUBLICITAT

L’alcalde de Montblanc va explicar que, des de l’aprovació de les darreres modificacions del projecte, els ajuntaments han agilitzat tots els tràmits per no retardar més l’execució.  Tot i això, va assegurar que des de l’Estat apunten que hauran de passar com a mínim quatre mesos més per fer efectives les actes d’expropiació, per la qual cosa va posar en dubte que les obres s’executin de forma imminent.

PUBLICITAT