L’Ajuntament de Valls convoca 9 places per a agents de la Policia Local per tal de cobrir les baixes per jubilació o per trasllat a altres llocs. D’aquestes places, 7 són per concurs lliure i dues per mobilitat. La convocatòria s’ha publicat al DOGC i la data límit per presentar instàncies acaba el 27 de març. El període d’exposició serà el 30 de maig.

PUBLICITAT

 

El cambrilenc Josep-Lluís Carod-Rovira serà el protagonista del sopar-tertúlia del Vallspiula del proper 29 de març. L ‘acte tindrà lloc al restaurant Portal 22 de Valls a les 9 del vespre. Carod-Rovira és filòleg i escriptor, ha estat professor universitari, cap de Cultura a Tarragona i ha dedicat més de mitja vida a la política. L’assistència al Vallspiula és lliure i només cal enviar un correu electrònic a Vallspiula@gmail.com per poder participar dels sopars.

 

L’Ajuntament de Valls i la Generalitat acorden recuperar els torrents de la ciutat i la creació d’una gran ruta verda que recorrerà prop de 6 quilòmetres pels torrents del Sant Pou, de la Xamora, de la Farigola  i del Catllar. El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya invertirà 2’2 milions d’euros per retirar els col·lectors dels torrents. Dins el projecte també es preveu suprimir la depuradora de la ciutat, la causant d’episodis de fortes olors a la ciutat. Les obres podrien començar l’any 2021.

 

L’escola Enxaneta celebra enguany el seu 50è aniversari. Es per això que demà, 14 de març durà a terme la xerrada “l’escola actual i l’escola del futur”. L’acte serà al Convent del Carme a les set de la tarda.

 

Arriba la quarta edició del cicle de cinema de gènere amb la projecció de la pel·lícula ‘Carmen y Lola’. En acabar el film hi haurà un cinefòrum, a càrrec de Lluís Romero, tècnic de l’entitat H2O. Organitza la regidoria d’Igualtat i el Cine Club Valls.

 

I pel que fa a la vesant esportiva, el Futbol Club Atlètic Valls vol agrair a l’equip de Tercera Catalana del Salauris la seva actuació en el partit de lliga del passat dissabte 9 de març, disputat al Camp Municipal del Vilar. En el minut 50, el jugador vallenc Samu va topar amb un jugador rival i va quedar inconscient al damunt del terreny de joc. Des de l’Atlètic Valls agraeixen al dorsal número 2 del Salauris, Gerard Salvadó, que va aconseguir-lo reanimar i estabilitzar fins a l’arriba de l’ambulància. El club de la capital de l’Alt Camp també vol reconèixer la implicació de l’àrbitre, la resta de la plantilla, el cos tècnic del Salauris i el personal del Pius Hospital.

 

El CB Valls fa una crida a l’afició per al partit de dissabte contra el CBT. El club blanc-i-vermell espera omplir el pavelló Joana Ballart en un partit vital per certificar la permanència un any més a la lliga EBA. Per facilitar l’accés dels aficionats, el conjunt vallenc obrirà les dues graderies al públic. També habilitarà un espai d’animació per als nens i nenes de l’Escola i Acadèmia del Bàsquet, els quals també rebran una samarreta de regal.

PUBLICITAT