Durant tot el cap de setmana, l’EMD de Picamoixons celebrarà la festa major d’hivern en honor a Sant Josep amb més d’una quinzena d’actes.

PUBLICITAT

L’activitat festiva començarà aquest divendres 15 de març, a partir de les sis de la tarda, amb el repic de campanes. Una hora més tard, tindrà lloc una sessió de Videojocs a càrrec de Hacklab Valls. A les vuit del vespre, hi haurà una cata de cerveses artesanes amb l’empresa La Castellera de Vilafranca del Penedès i un sopar popular amb porcions de pizza. Els actes de divendres acabaran amb un concert, a partir de les onze de la nit, amb el grup El Serio.

Dissabte 16 de març, a dos quarts de deu del matí, tindrà lloc el tradicional esmorzar d’Arengada Popular. A la mateixa hora, sortirà l’autobús fins a l’Ajuntament de Valls. A les 10 del matí, hi haurà la Caminada Popular des de Valls per portar el Gegantó Lladrefaves al poble. A les 12 del migdia, hi haurà un esmorzar al local social amb Xocolata i Melindros. A la tarda, a partir de dos quarts de sis, tindrà lloc una cercavila pels carrers de Picamoixons amb els Gegants del Catllar, els Gegants de Blancafort, els Gegants de la Colla Pessigolla, la Llumeneta de Perafort, el Ball de gitanes infantil de Valls, els Gegantons infantils de Valls i els Gegantons de Valls. A dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc el concert amb la Virolla, versions amb gralles i percussió. Una hora i mitja més tard, hi haurà un Concurs de truites i un sopar popular. Per acabar el dia, a dos quarts de dotze de la nit, hi haurà un concert amb Ready to Rock i Hafty.

Diumenge 17 de març, a les 10 del matí, hi haurà Morterets en honor a Sant Josep. A dos quarts d’onze, tindrà lloc la missa en honor al patró. A les dotze del migdia, es farà la diada castellera a càrrec de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Una hora després, es farà el vermut a la terrassa amb música en directe. Per finalitzar la festa major d’hivern de Picamoixons 2019, a dos quarts de set de la tarda, hi haurà una sessió de teatre amb la 7deKàmping presentant l’obra Gigoló Exprés.

PUBLICITAT