Les persones sota-signants, militants i membres de la Intercomarcal d’ICV del Camp de Tarragona, desmenteixen el comunicat de premsa emès el passat divendres al seu nom pel Gabinet de Premsa d’aquesta demarcació, en el qual es desautoritzava el pacte entre Compromís per Valls i ERC. Des d’ICV lamenten les crítiques fetes contra el regidor de Valls, Ramon Font.

PUBLICITAT

També es lamenten profundament que s’hagi emès aquest comunicat al marge dels procediments orgànics i democràtics i sense tenir en compte ni respectar els acords entre ICV i els Comuns, ni l’autonomia municipal en el si d’aquests acords. A més també critiquen les declaracions efectuades a TAC-12 del president de la Intercomarcal, Pere Saura, persona a qui acusen des de que ocupa aquest càrrec d’haver convocat aquest òrgan en comptades ocasions.

Els membres crítics de la intercomarcal d’ICV també han volgut reivindicar la feina feta a Valls durant aquesta legislatura de Ramon Font i la seva actuació pel que fa a un futur pacte que ha estat negociat i informat en els òrgans negociadors d’ambdós partits.

PUBLICITAT