Comerç de Valls se suma a la iniciativa “Tot queda a casa”, organitzada per les entitats comercials d’El Tomb de Reus i la via T de Tarragona. Es durà a terme del 25 al 31 de març en el marc de la Setmana del Comerç, organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, i present arreu del país.

PUBLICITAT

L’edició d’enguany posa en relleu el comerç com a tal i es per això que es duran a terme conferències, xerrades, col·loquis i tallers de temàtiques actuals dirigides i focalitzades als professionals del sector.

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris,  ha apuntat que els hàbits i costums dels consumidors estan canviant i per tant es necessària una constant formació.

La regidora de Projecció de Ciutat de Reus, Montserrat Caelles ha agraït a les entitats, a Tarragona i a Valls que participin de la iniciativa conjunta

L’objectiu d’aquesta setmana és oferir una oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d’eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tant el sector del comerç com el de serveis, el de la restauració i l’hostaleria. Sentim a Elvira Ferrando, consellera de Comerç i Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona

Les jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials de Tarragona, Reus i Valls. Aquests associats poden assistir de forma gratuïta a totes les ponències, i en el cas de Tarragona i Valls, el cost per als no associats és de 15 € la sessió. A Valls les activitats s’inicien el 28 de març amb la xerrada “Com transmetre les nostres idees de forma impactant” a càrrec d’Enric Bastardas, Comunicador, Il·lustrador i Provocador. L’acte es farà a la sala d’actes de Vallsgenera i s’iniciarà a les dues del migdia.

El projecte compta amb el suport de l’Agència de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la CCAM.

PUBLICITAT