La Federació Catalana de Bàsquet ha concedit al CB Valls l’organització de la final a quatre de la primera categoria catalana femenina. Els quatre equips que es classifiquin optaran a l’ascens a Copa Catalunya que es disputarà els dies 1 i 2 de juny.

PUBLICITAT

A la primera categoria catalana hi ha dos grups i seran els dos equips els que es donaran cita a la catedral del bàsquet provincial en la lluita per competir, la propera temporada, a la màxima categoria del bàsquet, la Copa Catalunya.

El primer equip femení de la capital de l’Alt Camp, el CB Valls Lear, és en aquest moment el líder del seu grup, amb un balanç de 22 victòries en 24 partits. Una victòria el proper dissabte a casa a les 17.45 h contra el Bàsquet SAFA Claror, tercer classificat, podria facilitar a les vallenques el passaport, gairebé definitiu, per poder ser un dels quatre equips escollits per jugar aquest play-off d’ascens. D’aquest mateix grup cal destacar l’AB Premià, amb una victòria menys que les noies de Benet Ibàñez. Pel que fa a l’altre grup, els equips més ben posicionats en aquest moment són el Joventut de Badalona i el CB Granollers.

Sens dubte, el Joana Ballart és l’espai ideal per jugar una final a quatre d’aquest nivell, per capacitat de l’equipament, pels serveis que dona el pavelló per al públic i les esportistes i, especialment, la gran tradició basquetbolística vallenca. A més, cal recordar la bona organització del darrer partit de lliga EBA entre el CB Valls Nutrion i l’Ibersol CB Tarragona, amb un pavelló absolutament ple i sense cap incident.

 

PUBLICITAT