El Convent del Carme va acollir aquest dimarts l’acte de presentació de la candidatura de Junts per Valls i de la resta de llistes que aniran sota a aquestes sigles a la comarca de l’Alt Camp a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

PUBLICITAT

L’acte, que es va haver de fer a la sala d’actes de l’Escola Enxaneta per culpa de la pluja, va comptar amb la presència de l’alcaldable de Junts per Valls, Dolors Farré, la consellera de Cultura i número 2 de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per Barcelona, Laura Borràs, el candidat per Girona al Congrés, Jaume Alonso Cuevillas i l’alcalde de Valls, Albert Batet. També hi va haver una intervenció telemàtica des de Waterloo de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Dolors Farré va lloar la feina d’Albert Batet al capdavant de l’alcaldia durant aquests anys i parlant sobre el futur de la ciutat va insistir que si és escollida alcaldessa apostarà per seguir treballant per la gent de Valls.

Els noms de la candidatura de Junts per Valls a les eleccions municipals del 26 de maig seran els següents:

2- Xavier Salat

3- Marc Ayala

4- Sònia Roca

5- Laia Castells

6- Rosa Maria Rovira

7- Martí Barberà

8- Enric Garcia

9- Bàrbara Flores

10- Manel Odina

11- Aida Sànchez

12- Sergi Martínez

13- Assumpció Roig

14- Neus Pluvinet

15- Ramon Giró

16- Mercè Abella

17- Marc Rosselló

18- Rocío Martínez

19- Raquel Cantos

20- Joan Carles Solé

21- Albert Batet

 

 

PUBLICITAT