L’Ajuntament de Valls assumirà la gestió directa de les dues  llars d’infants municipals. El proper divendres, en el decurs de la reunió de la Junta de Govern Local, s’aprovarà l’expedient per a l’estudi de la modificació del sistema de gestió de les llars d’infants a l’ajuntament per tal que es gestionin directament. El regidor d’ensenyament, Martí Barberà, ha dit que amb la municipalització de les  llars els pares no notaran el canvi de gestió perquè es mantindrà el mateix projecte educatiu i el claustre de professors.

PUBLICITAT

Les dues llars d’infants estan actualment regides per la societat Els Tabalets fins aquest mes de juny. No obstant, mentre es dugui a terme l’estudi, el servei el seguirà realitzant la mateixa empresa, els treballadors de la qual passaran a convertir-se, en un futur, en treballadors municipals.

Barberà també va parlar de que les dues llars cobreixen bé la demanda de tota la ciutat amb un total de 120 places ocupades.

PUBLICITAT