La sala d’actes de Vallsgenera va acollir dimecres a la tarda la presentació de les noves parelles lingüístiques de Valls d’aquest 2019.

PUBLICITAT

Com en cada sessió de presentació de parelles es va repartir el material complementari i es va informar de les activitats que es portaran a terme enguany. En aquest cas es van presentar un total de cinc parelles lingüístiques. La tècnica de l’Oficina de Català de Valls, Carme Leiva, va posar en valor que aquesta iniciativa que ja ha format un centenar de parelles a l’Alt Camp.

Per la seva banda, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, va destacar els beneficis que aporta aquest programa a la ciutat.

Voluntariat per la Llengua és un programa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla un català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

PUBLICITAT