Una setantena de participants al Concurs de Relats Breus SANT Jordi 2019 de Valls Jove. Els relats guanyadors es donaran a conèixer en l’acte d’entrega de premis que tindrà lloc el dissabte 27 d’abril, a les 11h, al jardí de la Biblioteca Popular de Valls. El concurs compta amb la col·laboració de diverses empreses locals i el jurat esta format per dotze persones provinents del teixit associatiu sociocultural i de diversos serveis públics de la ciutat.

PUBLICITAT

Valls aprova la convocatòria de subvencions sobre l’Impost de Béns Immobles corresponent al domicili habitual per a totes aquelles persones i famílies monoparentals amb dificultats econòmiques. L’Ajuntament ha previst una dotació econòmica pressupostària de 12.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà entre el 6 i el 31 de maig i es podran formalitzar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà

La primera Eco Fira del Camp de Tarragona se celebrarà a Valls, aquest divendres i dissabte, 26 i 27 d’abril, i està organitzada pel Grup de Consum La Bajoca. L’objectiu és donar a conèixer productors ecològics del territori. Durant la fira es realitzaran diferents activitats, com la projecció d’un documental, tastos dels productes, tallers d’alimentació saludable o un vermut musical, entre altres. L’Eco Fira s’inaugurarà divendres, a les 19 h, amb la projecció del documental ‘La Revolució del Cabàs’.

Valls acollirà un workshop sobre metodologies de disseny de productes o serveis. L’activitat tindrà lloc dijous 16 de maig a l’Hotel Class. El taller es basa en dues metodologies diferents però amb un objectiu comú, el de resoldre reptes d’una manera pràctica a les empreses. L’activitat pretén potenciar la capacitat de crear i resoldre temes complexos; aprendre i experimentar com innovar, reflexionar i crear solucions per abordar els reptes de futur que les persones participants plantegin.

Valls aprova la convocatòria de subvencions sobre la taxa de recollida i gestió de residus municipals per a famílies en situació de vulnerabilitat. En aquest cas, les subvencions poden oscil·lar entre el 25% i el 100% del rebut de les escombraries. L’Ajuntament ha previst una dotació pressupostària de 10.000 euros. La sol·licitud de subvencions es pot formalitzar entre el 6 i el 31 de maig a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

El Patronat Municipal d’Esports de Valls obre aquest divendres el període d’inscripcions per a les activitats d’estiu. L’esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la quarta edició del campus de natació. El calendari d’activitats es centra especialment en el mes de juliol. A més, també s’ofereix un abonament d’estiu per facilitar l’accés a les instal·lacions i a les activitats. Les inscripcions poden fer-se a les oficines del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, o a la pàgina web www.pmevalls.cat.

PUBLICITAT