Junts per Valls ha presentat aquest migdia el programa electoral en matèria de turisme i promoció a la ciutat amb l’objectiu d’aprofitar l’impacte que tindrà l’obertura del futur Museu Casteller de Catalunya. Destaquen les propostes, entre d’altres, de crear nous allotjaments turístics al Barri Antic i un alberg de joventut a l’edifici de la Cooperativa.

PUBLICITAT

L’alcaldable de Junts per Valls, Dolors Farré, ha destacat que cal posar en relleu la riquesa de la ciutat i del conjunt de la comarca per convèncer al turisme perquè faci estades més llargues.

La número 5 de Junts per Valls, Laia Castells, ha assegurat que cal vertebrar un eix cultural que connecti els principals elements del patrimoni de la ciutat.

Finalment, l’actual regidor de governació i també integrant de la llista de Junts per Valls, Joan Carles Solé, ha recordat les actuacions que s’han fet al llarg d’aquests vuit anys en matèria de turisme i promoció.

Des de Junts per Valls també volen crear un organisme de Promoció Turística que inclogui diferents entitats relacionades amb la cultura, la gastronomia i el comerç amb l’objectiu de potenciar la ciutat com a capital del turisme interior.

PUBLICITAT