L’Ajuntament aprova el projecte de reforma de la Rambla del Passeig President Tarradellas del Fornàs. El projecte, que compta amb una inversió de 239.000 euros,  preveu la plantació d’un nou arbrat que garantirà l’ombra a la part central de tot el passeig, de mig quilòmetre de longitud. D’entre les millores, també es treballarà en un nou enjardinament i en l’eliminació de barreres arquitectòniques, en els passos de vianants.  D’altra banda, el consistori també renovarà  246 punts de llum a tots els carrers del barri.

PUBLICITAT

Arriba la tercera edició de l’escola teatral d’estiu al Teatre Principal de Valls. la proposta teatral que porta per nom ACTUA! , ofereix als nens i nenes d’entre 7 i 13 anys, la possibilitat de divertir-se fent teatre. Cada setmana els infants que participin del casal muntaran un espectacle. Com a novetat enguany es realitzarà un sortida a la piscina municipal un cop per setmana. Les dates seran de l’1 al 26 de juliol, i la coordinació va a càrrec de La Peça, escola de teatre amb seu al  municipi.

L’empresa Tecnologia de Firmes executarà les obres d’asfaltatge del carrer del Teatre per un import de 14.687 euros. L’actuació en aquest carrer forma part dels projectes de millora del ferm de diversos carrers programats per aquest 2019, entre els que destaquen l’asfaltatge de diversos carrers al barri de Sant Josep Obrer o la modernització de l’enllumenat en zones com el passeig de l’Estació, el Fornàs o la carretera del Pla, entre d’altres.

L’Oficina Municipal de turisme de Valls participarà el pròxim cap de setmana al Mercat d’escapades a Catalumya que es farà a Barcelona. Es promocionarà, per primera vegada en una fira, el Museu Casteller, amb la projecció d’un audiovisual i la presentació del nou tríptic de l’equipament cultural. L’estand de Valls farà un showcooking amb l’Associació de Restauradors del municipi maridat amb el vermut Montseta

Valls aprova  la convocatòria de subvencions a associacions i entitats de l’àmbit social del municipi, sense ànim de lucre, i que participin de la Taula de Cohesió Social. Aquests ajuts tenen per objecte col·laborar econòmicament en el finançament de les despeses de manteniment de les entitats i fomentar la realització de les activitats de contingut social orientades a la prevenció, intervenció, assistència, rehabilitació, integració social o promoció del benestar social.

PUBLICITAT