La Fira Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics s’inaugura divendres a les sis de la tarda al passeig de l’Estació. En aquesta edició es donarà un especial protagonisme als vehicles elèctrics. La Fira, que s’allargarà fins diumenge, tindrà enguany un espai on els visitants podran conèixer de prop les darreres novetats del mercat en cotxes elèctrics i híbrids i també en bicicletes i Vehicles de mobilitat personal elèctrics. Ens ho explica el regidor de mobilitat Francesc Anguela.

PUBLICITAT

La prova de conducció o test drive es farà a la rotonda de l’Estació, dissabte a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, i diumenge a les 12. Durant tot el cap de setmana de fira, també hi ha previstes sessions demo.

A més d’aquests vehicles de mobilitat personal elèctrics, la fira també comptarà amb una àmplia oferta de vehicles de motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia, com per exemple turismes, 4×4, furgonetes, vehicles industrials o motos. L’esdeveniment comptarà amb 500 metres lineals de fira i 10 expositors.

El mateix dissabte, 4 de maig, es durà a terme la desena edició del Ral·li Ciutat de Valls, una prova puntuable en diferents categories pel Campionat de Catalunya i que enguany  comptarà amb canvis d’ubicació i trams nous. Hi participaran una setantena de vehicles que recorreran els 190 quilòmetres de la prova per les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Camp. El passeig president Tarradellas serà el punt de concentració dels vehicles i la sortida està programada a les 12 del migdia. El Ral·li l’organitza l’Escuderia Costa Daurada, amb el suport de l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i l’Associació de Taller d’Automoció i Venda de l’Alt Camp, entre d’altres.

PUBLICITAT