Junts per Valls referma la seva aposta per la cultura com a eix estratègic amb noves línies de suport a la creació cultural. Dolors Farré, cap de llista de Junts per Valls, ha posat en valor la feina feta els darrers anys des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament, destacant-ne la programació teatral de nivell, els cicles festius amb Sant Joan i Santa Úrsula, o la propera ampliació del Museu de Valls.

PUBLICITAT

Mantenir l’accent social és un dels compromisos de la formació que destaca la pràctica totalitat d’activitats culturals gratuïtes que tenen lloc durant l’any i els tarifes reduïdes per a joves, aturats i col·lectius en risc d’exclusió social. La candidatura impulsarà també la creativitat artística amb més ajuts. Ens ho explica Marc Ayala, actual regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls i número tres de la llista.

PUBLICITAT