Valls, Convent del Carme. ERC- Compromís. Presentació candidatura Municipals 2019

Esquerra Republicana i Compromís per Valls han escenificat l’acord per concórrer en una candidatura conjunta a les properes eleccions municipals del 26 de maig amb un acte al Convent del Carme en el qual s’han donat a conèixer les 31 persones que configuren la llista.

Valls, Convent del Carme. ERC- Compromís. Presentació candidatura Municipals 2019
PUBLICITAT

Jordi Cartanyà, cap de llista, destaca que són un equip amb experiència de govern i amb capacitat de gestió de l’administració pública municipal. L’acte que va comptar amb una assistència d’un centenar de persones també va servir per donar a conèixer l’eslògan de la campanya: ‘Estem PER TU”.

Ambdues formacions tenen un projecte comú per a Valls; una visió similar de país per fer camí cap a la independència de Catalunya i la construcció de la república catalana  i compten amb un equip de gent que està format per persones disposades a tot per complir amb aquest projecte compartit.

 L’acte també va comptar amb Helle Ketner, candidata a les eleccions al Parlament Europeu per Tarragona.

PUBLICITAT