En roda de premsa, la CUP ha posat de manifest els greuges i deficiències que suposa l’actual sistema de gestió municipal del Pius tant per a la hisenda vallenca com per a usuàries i professionals, i ha reclamat a la Generalitat un únic sistema sanitari públic que posi fi a aquestes diferències.  També s’ha donat a conèixer els plans de la Residència Alt Camp. Anna Merino, número 3 de la CUP a les eleccions municipals del 26 de maig.

PUBLICITAT

Finalment, la CUP ha presentat les 14 mesures de salut comunitària que preveuen desenvolupar, destacant que aquest ha estat un eix inexistent en el govern de CiU i ERC, que ha provocat que Valls no disposi ni d’equip tècnic de salut, ni de centre d’atenció i seguiment de drogodependències (CAS), tal i com sí tenen la majoria de municipis de les dimensions de Valls.

PUBLICITAT