Arriba un nou cap de setmana d’activitat castellera per les dues colles vallenques.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls serà diumenge a Lleida, a les dotze del migdia, a la plaça de la Paeria, a la diada de Sant Anastasi. A falta de l’assaig d’aquest divendres, la colla que dirigeix Albert Martínez voldria estrenar el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6 en aquesta jornada. A banda dels de la camisa rosada, l’actuació de la capital del Segrià comptarà amb els Castellers de Lleida i els Moixiganguers d’Igualada.

La Colla Joves Xiquets de Valls també actuarà diumenge. Ho farà, a les dotze del migdia, a la plaça de l’Església de Perafort amb motiu de la Setmana Cultural. Els de la camisa vermella tenen l’objectiu de seguir rodant els castells de vuit bàsics. La colla que dirigeix Francesc Ramon actuarà al costat dels Nens del Vendrell i els Xiquets de Vila-seca.

PUBLICITAT