Un Teatre Principal ple a vessar va ser, ahir al vespre, l’escenari de l’acte central de campanya de Junts per Valls i Junts per Catalunya de cara a les eleccions municipals i europees del proper 26 de maig. La cap de llista, Dolors Farré, va posar en valor tota la feina feta els darrers anys des del consistori i va exposar les línies centrals del projecte de ciutat i de futur del partit. La cap de llista també va afegir que «aquestes eleccions són més importants que mai, perquè la ciutat segueixi avançant i no torni enrere». L’actual alcalde, Albert Batet, va posar en valor l’aposta de la formació per les properes eleccions municipals, amb un equip renovat i implicat amb la ciutat. L’acte va comptar també amb les intervencions del diputat Eduard Pujol i del candidat a les europees Gorka Knorr. L’acte va cloure amb la intervenció final de Carles Puigdemont, qui va adreçar-se als assistents per denunciar la presó, l’exili i la repressió que pateix Catalunya.

PUBLICITAT
PUBLICITAT