La Plaça del Pati acollirà aquest dissabte una nova edició del “Valls Viu la Moda”. La passarel·la començarà a les 9 del vespre on una vuitantena de models faran 15 passis amb les novetats de la primavera – estiu 2019. En prendran part una desena d’establiments del municipi i també hi col·laboren l’Escola de Dansa Adagi i l’agència artística Loren.

PUBLICITAT

Enguany la gran festa de la moda mantindrà el format nou de l’any passat al Pati amb una passarel·la amb dos metres més de llargada.  A més, enguany com a novetat s’instal·larà una gran pantalla darrera l’escenari per poder seguir l’esdeveniment. Ens en dona més detalls el regidor de comerç i turisme Òscar Peris.

Així doncs, es podrà veure roba infantil, juvenil, d’home i de dona, a més de joies, sabates i complements. D’altra banda, divendres, de 17h a 23h de la nit, tots els que vulguin podran veure els assajos que duran a terme models i comerciants abans de la gran festa.

PUBLICITAT